Bun venit!

In comertul actual, practic, nu se mai poate concepe marfa fara ambalajul ei. Considerat de multe ori fără importanţă, ambalajul este însă un produs indispensabil tranzacţiilor comerciale datorită rolului şi funcţiilor pe care le îndeplineşte. În ţările cu tradiţie în domeniul ambalajelor, acesta este considerat ca fiind parte integrantă a produsului de înaltă calitate.

Ambalaje indiustriale

Ambalajele calitative, cu o grafică atrăgătoare și materiale durabile fac parte integrantă a ofertei agro-alimentare actuale. Diversificarea mărfurilor, existenţa unei varietăţi sortimentale şi calitative din ce în ce mai mari, au impus apariţia unei industrii pentru conceperea şi realizarea ambalajelor, care sa raspunda nevoii de circulatie a marfurilor, la nivel industial.

Ambalaje din carton

Produsele noastre sunt fabricate din celuloza pura. Oriunde le-ai folosii mediul inconjurator este protejat. Avem printre cele mai bune standarde de calitate, oferim solutii de personalizare eficiente.
Este important pentru noi să facem totul corect si sa indeplinim cerintele clienții noștri. Oricum lucrăm, valorile noastre ne ghideaza comportamentul în fiecare zi.

De ce noi?

Compania noastra doreste sa introduca pe piata cele mai noi ambalaje alimentare, de unica folosinta atat pentru domeniul industrial cat si pentru companii mici sau persoane de rand. Va oferim o gama variata de produse pe diferite culori si modele, personalizate standard sau la comanda. Pentru noi este important sa satisfacem nevoile clientilor nostrii cat mai bine posibil oferindu-le acestora solutii complete de ambalare de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Sub aspect economic ambalajul produselor este privit ca un produs finit deoarece în el s-au investit cheltuieli materiale şi umane pentru obţinerea lui. SC ROMDIST PACKAGING SRL doreste si urmareste, prin utilizarea de catre colaboratori a ambalajelor pe care le ofera, ca aceste produse sa poata prezenta, pe raftul magazinelor, o imagine de inalta calitate, deosebita, la cele mai bune preturi.